Interim Management ondersteuning

Er zijn momenten in het leven van een onderneming dat je als management-team net die ene skill mist. Het is nog te klein om een volledig nieuwe functie voor te creeƫren. Of het is gewoon nog niet gelukt om de juiste co-founder, C-level executive of directeur te vinden. In de huidige markt is dat ook niet makkelijk. Head hunting en selectie kost tijd. Maar het bedrijf gaat door. Dan zoek je eigenlijk een ervaren ondernemer die tijdelijk, en dus op interim-basis, je management-team kan versterken.

Wat doet Newmatter

Newmatter vult op tijdelijke (en vaak part-time) basis een management-team rol in bij groeiende ondernemingen. Dat kan gaan om bijvoorbeeld een Chief Strategy Officer, een Chief Security Officer of een mix van expertises op het gebied van Legal en Finance.

Maar Newmatter is geen standaard dienstverlener die op basis van uurtje-factuurtje wel even de interim functie voor je invult met nog te zoeken externen. Newmatter zet een ervaren en breed onderlechte ondernemer bij je aan tafel die flexibel kan inspringen op de behoeftes van dat moment.

Expertisegebieden

Binnen de volgende (combinaties van) expertises kunnen wij je helpen om een gat binnen het management-team te vullen.

  • Strategie
  • Security
  • Tech
  • Juridisch
  • Financieel

Ervaringen

Een selectie uit de rollen die we in het afgelopen jaar hebben vervuld:

  • Chief Legal and Finance bij een logistiek matchingplatform. Het aanvullen van het bestaande management team op het gebied van Finance en Legal en Investor Relations.
  • Strategy Officer bij een groeiende tech scale-up. Ondersteuning van de CEO bij het sluiten en uitonderhandelen van strategische partnerships, klankbord en ondersteuning bij interactie met mogelijke overname-partijen.